foto

Frances Sternhagen

  • nar. 13.1.1930 (86 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Lepší teď než nikdy
2011 Můj přítel delfín
2010 Famílie (TV seriál)
2009 Julie a Julia
2007 Mlha
2005 Closer (TV seriál)
2002 Highway
Projekt Laramie
2001 Landfall
Rising Place, The
2000 Midnight Gospel
1999 Láska až za hrob
1998 Podvod (TV film)
Sex ve městě (TV seriál)
Znovunalezený život (TV film)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Road Home, The (TV seriál)
Shledání (TV film)
Vault of Horror I (TV film)
1993 Labor of Love: The Arlette Schweitzer Story (TV film)
1992 Kainova výchova
Smrtelné probuzení (TV film)
1991 Doktor Hollywood
Walking the Dog
Zlaté časy (TV seriál)
1990 Follow Your Heart (TV film)
Misery nechce zemřít
Zátiší Summit Bluff
1989 Spojení
Zítra na shledanou
1988 Zářivá světla velkoměsta
1987 At Mother's Request (TV film)
Once Again (TV film)
1986 Resting Place (TV film)
1984 Dining Room, The (TV film)
Spencer (TV seriál)
1983 Independence Day
Prototyp (TV film)
Romantická komedie
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 Outland
1980 Man That Corrupted Hadleyburg, The (TV film)
Mother and Daughter: The Loving War (TV film)
1979 Začít znovu
1978 Fedora
Who'll Save Our Children? (TV film)
1974 Enemies (TV film)
Rimers of Eldritch, The (TV film)
1973 Dva lidé
1971 Nemocnice
1967 The Tiger Makes Out
Up the Down Staircase
1964 Another World (TV seriál)
1959 Thieves' Carnival (TV film)
1955 Camera Three (TV seriál)
1954 The Secret Storm (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)

Dokumentární

2011 Prohibition (TV seriál)
2003 Jessica Tandy: Theatre Legend to Screen Star
2002 Misery Loves Company
1999 New York: A Documentary Film (TV seriál)
1995 Way West, The (TV film)
1991 Coney Island (TV film)
1988 American Experience (TV seriál)
1985 Sanford Meisner: The American Theatre's Best Kept Secret

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace