foto

Morten Suurballe

  • nar. 8.3.1955 (61 let)
    Kodaň, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Alt det vakre
2015 Perfektní den
Skybound
2014 Vikingové (TV seriál)
Unforgiven (S02E06)
Eye for an Eye (S02E04)
Treachery (S02E03)
2012 Zločin III (TV seriál)
2011 Most (TV seriál)
Episode #1.4 (S01E04)
Episode #1.3 (S01E03)
Mrakodrap
2009 Raněné srdce
Zločin II (TV seriál)
2008 Album (TV seriál)
2007 Cecilie
Daisy Diamond
Pád mladého muže
Zlato z Valhally
Zločin (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
Čistá srdce
2005 Jul i Valhal (TV seriál)
Neklidné duše
Outsider
2004 Ørnen (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Vypřáhni koně
1998 Mimi og madammerne
1997 Den hemmelige tunnel (TV seriál)
Strisser på Samsø (TV seriál)
1996 Charlot og Charlotte (TV seriál)
1995 Carmen & Babyface
Menneskedyret
1994 Flemming og Berit (TV seriál)
Frække Frida og de frygtløse spioner
1992 En dag i oktober
Gøngehøvdingen (TV seriál)
Snøvsen
1991 Chlapci od svatého Petra
1987 Flicka kikar i ett fönster, En (TV film)
1986 Et skud fra hjertet
Flamberede hjerter
1981 Kniven i hjertet

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace