foto

Daren Kagasoff

  • nar. 16.9.1987 (29 let)
    Encino, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Paradise Pictures (TV film)
2014 Delirium (TV film)
Ouija
Red Band Society (TV seriál)
Stalker (TV seriál)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)

TV pořady

2010 Teen Choice Awards 2010, The (TV pořad)
2009 Teen Choice Awards 2009, The (TV pořad)
2008 The Teen Choice Awards 2008 (TV pořad)
2005 Show Tyry Banksové (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad) - herec, a.z.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace