foto

Martine Gautier

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Disparue (TV seriál)
2014 Příběh Marie
2013 11.6
2012 Bratr a sestra (TV film)
Moje máma je squatter (TV film)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2010 L'homme sans nom (TV film)
2009 Poslední na cestu
2008 Charlotte Corday (TV film)
2007 Hra pro čtyři
2006 Caprice des cigognes, Le (TV film)
Les Enquêtes du Commissaire Laviolette (TV seriál)
Malé rodinné vraždy (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
2002 Garonne (TV seriál)
La croix du Fau (TV film)
Ohnivé léto (TV seriál)
2001 Oui, mais...
Slečna
Thérèse et Léon (TV film)
1999 Mauvaises fréquentations
Porteur de destins, Le (TV film)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Sázka
1996 Refuge, Le (TV seriál)
1993 Zoufale hledá rodinu (TV film)
1992 Fille de l'air, La
IP5: L'île aux pachydermes
1991 Maigret (TV seriál)
Netchaïev est de retour
1990 Milou v máji

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace