foto

Dean Winters

  • nar. 20.7.1964 (52 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Holky na tahu
2016 Želvy Ninja 2
2014 Don Peyote
John Wick
2013 The Devil You Know
Westside (TV film)
2012 Worst, The
2009 Kolotočáři
Kuchař srdcem
Winter of Frozen Dreams
2008 39
2007 P.S. Miluji Tě
2006 Dead Calling
2005 Hoši z Bristolu
2004 Love Rome
Osobní prohlídka (TV film)
2002 Hellraiser: Vyslanec pekla
2001 Bullet in the Brain
Snipes
1997 Do posledního dechu
Hořící peklo (TV film)
Spiknutí
1996 Playroom, The (TV film)

TV seriály

2016 Rozvod (TV seriál)
Another Party (S01E09)
Weekend Plans (S01E07)
Gustav (S01E05)
2015 Brooklyn 99 (TV seriál)
Yippie Kayak (S03E10)
The Oolong Slayer (S03E04)
The Funeral (S03E02)
další epizody (4)
Policie Battle Creek (TV seriál)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Operation: Broken Feather (S01E15)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Vulture (S01E05)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
1999 Milénium (TV seriál)
Matryoshka (S03E14)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1997 Milénium (TV seriál)
The Curse of Frank Black (S02E06)
Oz (TV seriál)
The Routine (S01E01)

Dokumentární

2004 Sex ve městě - Loučení (TV film)
2003 I Love the '70s (TV seriál)

TV pořady

2003 Comedy Central Roast of Denis Leary (TV pořad)
2002 Caroline Rhea Show, The (TV pořad)
Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Chevy Chase (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace