foto

Ondřej Brousek

  • nar. 28.3.1981 (35 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ondřej Brousek se narodil 28.3. 1981 v Praze v rozsáhlé herecké rodině Brousků. Otakar Brousek ml., který studoval na pražské konzervatoři s hudebně-dramatickým zaměřením je jeho otcem. Ondřeje Brouska už od dětství lákala hudba. Jeho sen se mu ale nesplnil. Od hudby ho odradilo tvrdé cvičení.

Jeho cíl byl teď jednoznačný, bylo to herectví. Po úspěšném studiu začal vystupovat v divadle na Fidlovačce. Zde působí nyní nejen jako herec, ale skládá též hudbu. Konkrétně v kapele Monkey Business. Mezi jeho nejhranější hry v divadle patří KUKAČČÍ HNÍZDO a CYRANO Z BERGERAKU. Nejznámější role Ondřeje Brouska jsou asi v NEMOCNICI NA KRAJI MĚSTA PO DVACETI LETECH, BOLERO a PELÍŠKY.

Darek „kartac" "darek kartac" Rücker

Skladatelská filmografie

2017 Lips Tullian
Poslední z Aporveru
2012 Láska je láska
O pokladech (TV film)
2011 Micimutr
2010 Adéla ještě nevečeřela (divadelní záznam)
Běžci (TV film)
Poslední doutník (divadelní záznam)
Sama v čase normálnosti (TV film)
Škola princů (TV film)
2008 Bez tváře (TV film)
Pohádkové počasí (TV film)
2006 Horákovi (TV seriál)
Vřesový trůn (TV film)
2004 Redakce (TV seriál)
2003 Iguo Igua (TV film)
2002 Bůh ví… (TV film)
Kráska a netvor (TV film)
Trosečníci (TV film)
2001 Muž, který vycházel z hrobu (TV film)
1999 Agur 3 - Poslední bitva (amatérský film)
Cesta bez průvodce (studentský film)
1998 Salivas (studentský film)
Stín ve větru (studentský film)
1997 Asi už to začalo (studentský film)
Metus mortis (studentský film)
2057 (studentský film)

Herecká filmografie

2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
2010 Tři sestry (divadelní záznam)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
2007 Trapasy (TV seriál)
2005 Harvey a já (divadelní záznam)
2004 Bolero
2003 Můj otec a ostatní muži (TV film)
Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
2002 Prsten kohouta Alektrya (TV film)
2001 Elixír a Halíbela (TV film)
O ztracené lásce (TV seriál)
2000 Canone inverso - making love
Český Robinson (TV film)
Oběti a vrazi
1999 Pelíšky
Policajti z předměstí (TV seriál)
Ze života pubescentky (TV film)
1998 Dceruška Růže (TV film)
Spravedlivý Bohumil (TV film)
Stín (TV film)
Stříbrný a Ryšavec (TV film)
1997 Asi už to začalo (studentský film)
Metus mortis (studentský film)
Pták Ohnivák

Dokumentární

2014 Epoque Quartet 15 let (koncert)
2010 Tajemství dětí slavných rodičů (TV film)

TV pořady

2015 Ceny Thálie 2014 (TV pořad)
Kombo (TV pořad)
2013 Ekologický Oskar (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2012 Večer plný hvězd (TV pořad)
Zrcadlo tvého života (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Silvestr 2011 (TV pořad)
2010 Ceny Anděl 2009 (TV pořad)
2009 Český lev 2008 (TV pořad)
2008 Intimní zpověď (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2001 Letadlo (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Monkey Business feat. Orion, Vladimir 518, Kato: Rockin' at the Lobby Bar (hudební videoklip)

Režijní filmografie

2011 Záhada (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace