foto

Len Hendry

  • nar. 7.3.1909
    St. Paul, Minnesota, USA
  • zem. 18.2.1981 (71 let)
    Port Angeles, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1967 Krutá noc
The Fastest Guitar Alive
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
1964 Zbohatlíci
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
1962 The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
Who's Got the Action?
1961 Whispering Smith (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Five Pennies, The
Laramie (TV seriál)
Li'l Abner
Lock Up (TV seriál)
Na sever severozápadní linkou
Poslední vlak z Gun Hillu
Rawhide (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Hot Spell
Pirát
Rescue 8 (TV seriál)
Rock-a-Bye Baby
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Beau James
Harbor Command (TV seriál)
Hear Me Good
M Squad (TV seriál)
Omar Khayyam
Perry Mason (TV seriál)
Přestřelka u ohrady O.K.
The Buster Keaton Story
The Joker Is Wild
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 Desatero přikázání
Pardners
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Jupiter's Darling
Strategic Air Command
The Court Jester
The Girl Rush
The Seven Little Foys
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Okno do dvora
Public Defender (TV seriál)
Sign of the Pagan
1953 Arena
Houdini
Pony Express
The Caddy
The Stars Are Singing
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Carrie
Cavalcade of America (TV seriál)
Operation Secret
Somebody Loves Me
1951 His Kind of Woman
Místo na výsluní
Redhead and the Cowboy, The
Show Boat
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Storm Warning
1950 Bod zlomu
Branded
Copper Canyon
Racket Squad (TV seriál)
Sunset Blvd.
Where Danger Lives
1949 Bride of Vengeance
Dear Wife
Red, Hot and Blue
The Great Gatsby
The Lady Takes a Sailor
1948 Beyond Glory
Emperor Waltz, The
Hazard
Isn't It Romantic?
Night Has a Thousand Eyes
Sealed Verdict
Velké hodiny
Zahraniční aféra
1947 Blaze of Noon
Calcutta
Cesta ke hvězdám
Kalifornie
Ladies' Man
Neporažená
Suddenly, It's Spring
Variety Girl
Where There's Life
1946 Blue Skies
Cross My Heart
Monsieur Beaucaire
O.S.S.
Sister Kenny
The Dark Horse
1945 Duffy's Tavern
1944 Ať žije hrdina dobyvatel
Faces in the Fog
I Love a Soldier
Practically Yours
1941 Among the Living
Caught in the Draft
Pacific Blackout

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace