foto

Alexandra Shipp

  • nar. 16.7.1991 (25 let)
    Phoenix, Arizona, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

2016 X-Men: Apokalypsa
2015 Straight Outta Compton
Your Family or Mine (TV seriál)
2014 Aaliyah: The Princess of R&B (TV film)
Ray Donovan (TV seriál)
Yo soy capitán (S02E01)
V rytmu bubnů (TV film)
2013 Occult (TV film)
2011 Nešika (TV seriál)
Záhada Anubisova domu (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
2010 V jako Victoria (TV seriál)
2009 Alvin a Chipmunkové 2
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2014 2014 MTV Video Music Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace