foto

Kate Harbour

  • nar. 15.4.1971 (45 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Farmářovy lamy
Ovečka Shaun ve filmu
2012 Chases and Fun Awesome Adventures Vol. Two: Races
Zou (TV seriál)
2009 Kamarád Timmy (TV seriál)
2007 Ovečka Shaun (TV seriál)
2006 Tajná mise (TV seriál)
2002 Fimbles (TV seriál)
Gina and Stella
2001 Bořek stavitel: Nezapomenutelné Vánoce
1999 Bořek stavitel (TV seriál)
Lavender Castle (TV seriál)
1996 Brambly Hedge (TV seriál)
1995 Pan Dubínek (TV seriál)

Dokumentární

1998 Hey, Mr Producer! The Musical World of Cameron Mackintosh (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace