foto

Petra Svoboda

  • nar. 1.7.1982 (33 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Decibely lásky
2014 Princezna a písař (TV film)
2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

2009 Tescoma s chutí (TV pořad)
2008 Babicovy dobroty (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
Televizní noviny (TV pořad)
1993 Události (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace