foto

Jack Lowden

  • nar. 2.6.1990 (26 let)
    Chelmsford, hrabství Essex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jack Lowden je stoupající skotská hvězda. Vyrostl v Oxtonu na skotských hranicích. V roce 2011 vystudoval prestižní Royal Scottish Academy of Music and Drama. V roce 2011 si zahrál ve hře Black Watch vedlejší roli a v roce 2012 si zahrál Erica Lidella ve hře Chariots of Fire. V roce 2014 získal divadelní ceny Olivier Award a Ian Charleson Award za nejlepšího herce ve vedlejší roli v roli Oswalda ve hře Ghosts autora Henrika Ibsena.

Jako jeho televizní a filmové počiny se dá například uvést role Michaela ve válečné minisérii BBC The Passing Bells a nebo role Nikolaje Rostova v šestihodinové minisérii BBC War and Peace.

Anežka "avitakova" Vitáčková

Herecká filmografie

2017 Dunkerk
2016 A United Kingdom
Denial
Tommy's Honour
Vojna a mír (TV seriál)
2015 Pan
Wolf Hall (TV seriál)
2014 Ghosts
The Passing Bells (TV seriál)
71
2013 Chceš, abych ho zabil?
The Tunnel (TV seriál)
2012 Mrs Biggs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace