foto

Tom Conti

  • nar. 22.11.1941 (74 let)
    Paisley, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tom Conti se za svou kariéru objevil jak ve filmu, tak v televizi i divadle. Objevil se v Přátelích, Cosby show. Natáčel nový sitcom  Parents pro Sky TV. Do filmové síně slávy se zapsal filmy Reuben Reuben, Shirley Valentine, Bouře, City Slacker a Dark Knight rises.

Bontonfilm

Herecká filmografie

2012 City Slacker
Parents (TV seriál)
StreetDance 2
Temný rytíř povstal
2010 Bouře
Closed Book, A
2009 Miranda (TV seriál)
2008 Čtyři roční období (TV seriál)
10 dní do války (TV seriál)
2007 Deeply Irresponsible
Jízda o život
2006 Almost Heaven
Boj o Jeruzalém
Paid
2005 Hra s nevěrou
2002 Andy Pandy (TV seriál)
2001 Byl jsem krysa (TV seriál)
Nepřítel
2000 Deadline (TV seriál)
1999 Srdíčka
1998 Out of Control
Something to Believe In
1997 Kolize
Skryté dědictví (TV film)
1995 Amerika patří jiným
The Wright Verdicts (TV seriál)
1994 Přátelé (TV seriál)
1992 Špioni (TV seriál)
1991 Caccia alla vedova
1990 Voices Within: The Lives of Truddi Chase (TV film)
1989 Djavolji raj
Shirley Valentinová
1988 Fatal Judgement (TV film)
Two Brothers Running
1987 Basements (TV film)
Božské zájmy
Roman Holiday (TV film)
Rychlý a mrtvý (TV film)
Toho doktora chci za ženu
1986 Nazi Hunter: The Beate Klarsfeld Story (TV film)
Zázraky
1985 Saving Grace
1984 Dovolená snů
1983 Reuben, Reuben
Veselé Vánoce, pane Lawrenci
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
Zeď (TV film)
1980 Blade on the Feather (TV film)
1978 Norman Conquests: Living Together, The (TV film)
Norman Conquests: Round and Round the Garden, The (TV film)
Norman Conquests: Table Manners, The (TV film)
1977 Pronásledovaná
Soupeři
1976 Early Struggles (TV film)
The Glittering Prizes (TV seriál)
1975 Flame
Galileo
If It's a Man, Hang Up! (TV film)
Madame Bovary (TV seriál)
1972 Adam Smith (TV seriál)
1950 Andy Pandy (TV seriál)

Dokumentární

2014 Odhalená Ermitáž
2008 Imagine a School... Summerhill
2001 Intimate Portrait: Sharon Gless (TV film)
2000 Scenes by the Sea: Takeshi Kitano (TV film)
When the Pipers Play (TV film)
1999 Bagpipe: Instrument of War - Part 2 (TV film)
1998 Bagpipe: Instrument of War - Part 1 (TV film)
Funny Women (TV film)
1997 Mysterious Britain

TV pořady

2007 Dame Edna Treatment, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace