foto

Mark Ronson

  • nar. 4.9.1975 (40 let)
    St. John's Wood, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

2003 Death of a Dynasty
2001 Zoolander

Dokumentární

2016 Michael Jackson's Journey from Motown to Off the Wall
2015 Amy
As I AM: The Life and Times of DJ AM
2013 Blue Black Hussar, The
2011 Duran Duran: Unstaged (koncert)
2010 I'm in a Rock 'n' Roll Band (TV seriál)
Objevování Lennona (TV seriál)

TV pořady

2016 Grammy Awards 2016 (TV pořad)
2015 The BRIT Awards 2015 (TV pořad)
2015 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2014 Grammy Awards 2014 (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
The BRIT Awards 2011 (TV pořad)
2008 Grammy Awards 2008 (TV pořad)
Sunday Night Project, The (TV pořad)
The BRIT Awards 2008 (TV pořad)
2007 MTV Video Music Awards 2007 (TV pořad)
2005 Friday Night Project, The (TV pořad)
Howard Stern on Demand (TV pořad)
2004 Grand journal de Canal+, Le (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
The Best Hit USA (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Mark Ronson - Uptown Funk ft. Bruno Mars (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace