foto

John Wood

  • nar. 5.7.1930
    Derbyshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 6.8.2011 (81 let)
    Gloucestershire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2007 Mladý Indiana Jones: Cesta za světlem
2005 Bílá hraběnka
2004 Návrat tanečního mistra (TV film)
Rocket Post, The
2003 Prokletá Argentina
2002 Goodbye, Mr. Chips (TV film)
Napoleon (TV seriál)
2001 Love in a Cold Climate (TV seriál)
Stíny mrtvých
Viktorie a Albert (TV film)
2000 Čokoláda
Příběhy upírka Rudolfa
Zeměpisná délka (TV film)
1999 Ideální manžel
Mad Cows
The Venice Project
1998 Mstitelé
Pomsta bude sladká!
1997 Hráč
Metroland
1996 Jana Eyrová
Rasputin (TV film)
1995 Občan X (TV film)
Richard III.
Sabrina
1994 Odhalení
Šílenství krále Jiřího
1993 Clothes in the Wardrobe (TV film)
Krajina stínů
Mladí Američané
1992 Memento Mori (TV film)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Orlando
1990 Storyteller: Greek Myths, The (TV seriál)
1987 At Mother's Request (TV film)
1986 Hořkost
Jumpin' Jack Flash
Lady Jane
1985 Jestřábí žena
Purpurová růže z Káhiry
Screen Two (TV seriál)
1983 Agentti 000 ja kuoleman kurvit
Válečné hry
1982 Warren Zevon
1978 Somebody Killed Her Husband
1972 Jatka č. 5
1971 Matlock Police (TV seriál)
Mikuláš a Alexandra
1970 Ještě jednou
Which Way to the Front?
1967 Another Moon Called Earth (TV film)
Just Like a Woman
Teeth (TV film)
1966 Too Many Cooks (TV film)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Room at the Bottom (TV seriál)
1963 Just for Fun
Love Is a Ball
Maupassant (TV seriál)
Myš na měsíci
That Kind of Girl
1962 Live Now - Pay Later
Postman's Knock
1961 First Gentleman, The (TV film)
Invasion Quartet
Rebel, The
1960 Barnaby Rudge (TV seriál)
The Challenge
1959 Idol on Parade
1957 Sea Wife
1953 Salome
1952 Stolen Face

Dokumentární

1959 Endless Adventure (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace