foto

Peter O'Fallon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Flannerys, The (TV film)
2000 Hlasy andělů
1997 Nerovná partie
Odd Jobs (TV film)
1991 Mrtvé ticho (TV film)

TV seriály

2015 Agent X (TV seriál)
UnREAL (TV seriál)
2013 Legit (TV seriál)
2011 Protector, The (TV seriál)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Zlozvyky (S02E03)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Žokej (S01E05)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Mapa dvanáct – třináct (S02E05)
2005 Dr. House (TV seriál)
Nečekaná pravda (S01E17)
2004 Dr. House (TV seriál)
Otázka rodičovství (S01E02)
Kalifornské léto (TV seriál)
Wonderfalls (TV seriál)
Lying Pig (E10)
2003 Kingpin (TV seriál)
2002 MDs (TV seriál)
That Was Then (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Lovná zvěř (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1995 Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Flannerys, The (TV film)
2000 Hlasy andělů

TV seriály

2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace