foto

Richard S. Castellano

  • nar. 4.9.1933
    Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 10.12.1988 (55 let)
    North Bergen, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1992 Kmotr 1, 2, 3 (TV film)
1981 Gangster Chronicles, The (TV seriál)
Gangster Wars
1980 Night of the Juggler
1975 Joe and Sons (TV seriál)
1973 Honor Thy Father (TV film)
Incident on a Dark Street (TV film)
1972 Kmotr
Super, The (TV seriál)
1970 Milenci a další cizinci
1966 Krásné šílenství
Star Wagon, The (TV film)
1963 Muž, o němž nic nevím

TV pořady

1969 The David Frost Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace