foto

Alex Rocco

  • nar. 29.2.1936
    Boston, Massachusetts, USA
  • zem. 18.7.2015 (79 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Other, The
The Other
2014 Scammerhead
Silver Skies
2013 Maron (TV seriál)
The House Across the Street
2012 Město divů (TV seriál)
2011 And They're Off
Batman Rok jedna
Epizody (TV seriál)
2010 Now Here
2009 Párty na klíč (TV seriál)
Ready or Not
2008 Life & Times of Tim, The (TV seriál)
2007 Private Practice (TV seriál)
Wedding Bells, The (TV seriál)
2006 Dokažte mi vinu
Jam
Sejmi eso
2005 Šílená láska
2004 Restive Planet
2003 Job
Lucky (TV seriál)
2002 Country Bears
Machr - zpověď univerzitního bookmakera (TV film)
2001 Face to Face
Strážkyně zákona (TV seriál)
Svatby podle Mary
2000 Last Producer, The
1999 Drsňák Dudley
Griffinovi (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Sam Churchill: Search for a Homeless Man (TV film)
1998 Sbohem lásko
Život brouka
1997 Advokáti (TV seriál)
Angry Beavers, The (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
Prostě piš
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Dead of Night
Goode Behavior (TV seriál)
Nick Freno: Licensed Teacher (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
To je náš hit!
1995 Can't Hurry Love (TV seriál)
Hope & Gloria (TV seriál)
Chyťte ho!
Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
Partners (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
George Carlin Show, The (TV seriál)
Let holubice
Pohotovost (TV seriál)
1993 Bonkers (TV seriál)
Daddy Dearest (TV seriál)
Kořeny zla (TV film)
Sňatek s mafií (TV film)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Boris a Nataša
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Please Watch the Jon Lovitz Show (TV film)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
Nežádoucí láska (TV film)
Papežem proti své vůli
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sibs (TV seriál)
1990 Carol & Company (TV seriál)
Jak zavraždit milionářku (TV film)
Quiet Little Neighborhood, a Perfect Little Murder, A (TV film)
1989 Famous Teddy Z, The (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Sni svůj krátký sen
Wired
1988 Dáma v bílém
Murphy Brown (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
Rock 'n' Roll Mom (TV film)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
P.K. and the Kid
Rags to Riches (TV seriál)
Vyšší škola strachu
Život s kapelou
1985 Badge of the Assassin (TV film)
Braker (TV film)
Dostanu tě!
Hollywood Beat (TV seriál)
Stick
Stiffs
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Hot Pursuit (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Velký závod 2
1983 A-Team (TV seriál)
Best of Times, The (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Small & Frye (TV seriál)
1982 Bytost
First Time, The (TV film)
Matt Houston (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Nikdo není dokonalý
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Herbie a poklad Inků
V roli kaskadéra
1979 Hlasy
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Grass Is Always Greener Over the Septic Tank, The (TV film)
Question of Guilt, A (TV film)
Rabbit Test
1977 Dog and Cat (TV seriál)
Fire Sale
Harold Robbins' 79 Park Avenue (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
1975 A Woman for All Men
Baretta (TV seriál)
Blue Knight, The (TV film)
Hearts of the West
Hustling (TV film)
Rafferty and the Gold Dust Twins
Starsky a Hutch (TV seriál)
Three for the Road (TV film)
Three for the Road (TV seriál)
1974 Freebie and the Bean
Get Christie Love (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
Three the Hard Way
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Bonnie's Kids
Detroit 9000
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Lotsa Luck (TV seriál)
Na šikmé ploše
Přátelé Eddieho Coylea
1972 Brute Corps
Ghost Story (TV seriál)
Kmotr
Stanley
Un homme est mort
1971 Cannon (TV seriál)
Wild Riders
1970 Blood Mania
Mary Tyler Moore (TV seriál)
1968 Bostonský případ
One Life to Live (TV seriál)
1967 Masakr na svatého Valentýna
1966 Batman (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Motor Psycho
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

TV pořady

1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1991 The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1990 The 42nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Lily: Sold Out (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace