foto

Justine Clarke

  • nar. 1971
    Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Red Dog: True Blue
2015 A Month of Sundays
2014 Healing
Včelka Mája
2009 Já jsem ty
2007 Bastard Boys (TV film)
2006 Water Diary, The
2005 Vezmi to i z druhé stránky
2004 Brush-Off, The (TV film)
Rozjezd (TV film)
2003 Spadl z oblaků
Vášeň v srdci
2000 Tanečník
1998 Never Tell Me Never (TV film)
1997 Blackrock
1996 Turning April
1992 Tracks of Glory (TV film)
1990 Hra o štěstí (TV film)
1988 Princess Kate (TV film)
1985 Šílený Max a Dóm hromu

TV seriály

2015 Gallipoli (TV seriál)
2013 The Time of Our Lives (TV seriál)
2012 Woodley (TV seriál)
2009 Tangle (TV seriál)
2005 Surgeon, The (TV seriál)
1991 Golden Fiddles (TV seriál)
1990 Family and Friends (TV seriál)
1989 Professor Poopsnaggle (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Dokumentární

1999 Inside Film Awards (TV seriál)

TV pořady

1996 Good News Week (TV pořad)
1966 Play School (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace