foto

Patrick Gallagher

  • nar. 21.2.1968 (49 let)
    New Westminster, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Downsizing
2016 On the Farm (TV film)
2014 Noc v muzeu: Tajemství hrobky
2013 Borealis (TV film)
2012 Baby's First Christmas (TV film)
California Solo
2010 Dancing Ninja
Monster Heroes
2009 Glee: Director's Cut Pilot Episode
Noc v muzeu 2
2008 Přednosti života (TV film)
Street Kings
2006 Nezvratný osud 3
Noc v muzeu
2005 Intelligence (TV film)
Stíny z lesa
2004 Bokovka
Kráčející skála
Life, The (TV film)
Meltdown (TV film)
2003 Master & Commander: Odvrácená strana světa
Štěstí
2002 Vdovy (TV film)

TV seriály

2017 Sběratelé kostí (TV seriál)
The Final Chapter: The Brains in the Bot (S12E02)
2016 iZombie (TV seriál)
The Whopper (S02E13)
Physician, Heal Thy Selfie (S02E12)
2013 Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Pozorovatel (E12)
Narušení (E11)
další epizody (13)
2011 Endgame (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
Fiktivní společnost (S01E10)
Neuvěřitelné příběhy Bucketa a Skinnera (TV seriál)
2010 Call Me Fitz (TV seriál)
Dvojí identita (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Hodina duchů (TV seriál)
Královská dvojčata (TV seriál)
2009 Barman vás nenávidí (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Men of a Certain Age (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Peklo (S02E19)
Saved (TV seriál)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Koloniální den (S01E11)
Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Godiva's (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Reunion (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Kobka (S06E06)
Jeremiah (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)

Dokumentární

2016 80. léta: Nejsmrtelnější dekáda (TV seriál) - vyp.

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace