foto

Martha Olšrová

  • nar. 24.6.1981 (35 let)
    Opava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ Strnad (S01E03)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
2014 Bony a klid 2
Dědictví aneb Kurva se neříká
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Donšajni
Hořící keř
Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Muž, který se směje
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
2007 Chyťte doktora
ROMing
Trapasy (TV seriál)
Velmi křehké vztahy (TV seriál)
2006 Vratné lahve
2005 Hostel
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2003 Strážce duší (TV seriál)
2001 Aféra s náhrdelníkem
2000 Český Robinson (TV film)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)

Dokumentární

2013 Kdo jsou lidé na Hlučínsku

TV pořady

2013 Kdopak by se Čecha bál (TV pořad)
2010 Kde bydlely princezny (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace