foto

Simona Krainová

  • nar. 19.2.1973 (43 let)
    Havířov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Simona Krainová se narodila v Havířově v České republice v roce 1973. Po Sametové revoluci v roce 1989 se úspěšně zúčastnila castingu, který pořádala agentura Madison models a odcestovala do Paříže jako začínající modelka.

Její tvář proslavily tituly takových, prestižních časopisů, jako je americký a francouzský Elle, Marie Claire, L'Oficiel, Madame Figaro, Biba, Cosmopolitan nebo Maxim. Magazín Stuff ji v roce 2001 uvedl mezi 50 nejvíc sexy ženami světa. Spolupracovala s fotografy velkých jmen. Stala se tváří kampaně na parfém Dune od Christiana Diora a tváří kosmetických značek Biotherm a L'Oreal. Předváděla pro módní návrháře jako je Yves Saint Laurent, Thierry Mugler, MAX MARA, Claude Montana, Castelbalzac. Na českém trhu se stala múzou takových návrhářů jako je Blanka Matragi, Osmany Laffita nebo Beáta Rajská.

Své nadání uplatnila i jako moderátorka a herečka. Pro moderování svých pořadů si ji vybraly i mezinárodní televize Fashion TV a American entertainment. I přes své pracovní vytížení ve Francii, Americe nebo Německu se stihla v České republice proslavit i jako herečka v českém, celovečerního filmu „Kamarád do deště II“, a v úspěšné, filmové, komediální trilogii „Byl jednou jeden polda“. Moderovala vlastní, televizní talk show „Někdo to rád horké“.

Simona Krainová se v roce 2001 seznámila s Bořkem Slezáčkem, kdy na večírku magazínu Playboy křtila svůj kalendář. Byla to láska na první pohled. V 2003 se brali, ale rodinné štěstí jim trvalo pouhé dva roky.

V rodné zemi se stala významnou celebritou a své jméno propůjčila českému zastoupení italské, módní značky Replay, prodejci luxusních vozů BMW a profesionálnímu, vlasovému studiu Yes. Nafotila několik prestižních kalendářů pro renomované české firmy a založila vlastní, luxusní, módní studio v Praze „Visage Factory“.

Herecká filmografie

2016 Dvojníci
2015 Vybíjená
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)
1999 Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak
1997 Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
1995 Byl jednou jeden polda
1992 Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu

Dokumentární

2009 Tajemství celebrit (TV film)
Tajemství modelek (TV film)

TV pořady

2013 Polívka na víně (TV pořad)
2012 Drzá Diana (TV pořad)
TýTý 2011 (TV pořad)
2011 Pokondr live (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2006 Let's Dance (TV pořad)
Žito (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2002 Sauna - Někdo to rád horké (TV pořad)
Taxi, prosím ! (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1995 Horoskopičiny (TV pořad)

Hudební videoklipy

1992 Sagvan Tofi - Ještě víc mě chtej (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace