foto

Eva Urbaníková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2008 Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

TV pořady

2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2012 Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
2010 Adela show (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)

Scenáristická filmografie

2017 Všechno nebo nic

TV pořady

2014 Čo ja viem (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

2017 Všechno nebo nic - kniha
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace