foto

Sandy Johnson

  • nar. 1953
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2013 Big Bad World (TV seriál)
2007 Benidorm (TV seriál)
2001 Adrian Mole: The Cappuccino Years (TV seriál)
1998 Many Splintered Thing, A (TV film)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1975 Monty Python a Svatý Grál
1971 Únos

Režijní filmografie

2014 Edge of Heaven (TV seriál)
The Incredible Adventures of Professor Branestawm (TV film)
2013 Big Bad World (TV seriál)
Spa, The (TV seriál)
2012 Stella (TV seriál)
2007 Benidorm (TV seriál)
Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
Ruddy Hell! It's Harry And Paul (TV seriál)
2005 Love Soup (TV seriál)
Supernova (TV seriál)
2004 The Brief (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
2001 Adrian Mole: The Cappuccino Years (TV seriál)
Goodbye, Mr Steadman (TV film)
2000 A Many Splintered Thing (TV seriál)
Dirty Work (TV seriál)
1999 Big Bad World (TV seriál)
Love in the 21st Century (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1995 Soul Survivors (TV film)
Štěnice (TV seriál)
1994 Pinch of Snuff, A (TV film)
Roughnecks (TV seriál)
1992 Bunch of Five (TV seriál)
Gone to Seed (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Gone to the Dogs (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace