foto

Jamie Beamish

  • nar. 9.9.1976 (39 let)
    Waterford, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Pan
2014 S láskou, Rosie
2013 London Irish (TV seriál)
2012 Anna Karenina
2011 Borgiové (TV seriál)
Hanna
2010 Just Ines
Robin Hood
2007 Pokání
2001 Judge John Deed (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace