foto

Tim DeZarn

  • nar. 11.7.1952 (64 let)
    Cincinnati, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 The Preacher's Son
2014 Atlas Shrugged: Part III
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Trigger
Wolves of Savin Hill, The
2013 Halfway to Hell
Newsreaders (TV seriál)
2012 Chata v horách
K-11
2011 Prime Suspect (TV seriál)
The Artist
2010 Re-Cut
Strážce pořádku (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Ted Sampon: Househusband
Zapomenutí (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Smrt on-line
Zákon gangu (TV seriál)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Smrtonosná past 4.0
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
2006 Swedish Auto
Texaský masakr motorovou pilou: Počátek
2005 Closer (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
Grave Matters
Ztraceni (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
To je vražda, napsala: Keltská hádanka (TV film)
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Spider-Man
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Začalo to jedné žhavé noci
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pošli to dál
Visit, The
60 sekund
1999 Klub rváčů
Safe Harbor (TV seriál)
Splendor Falls
1998 I Married a Monster (TV film)
Lovec z podsvětí (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
1997 Hráči (TV seriál)
Lebkouni: Dědictví Udary (TV film)
Miluju tě, nesahat!
Murder One: Diary of a Serial Killer (TV seriál)
Supertajná zbraň
Věřte nevěřte (TV seriál)
V první linii (TV film)
Zázračný háj (TV film)
Zbraň (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Drahocenný nález
Ladykiller
Modrý Pacifik (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
Pan nikdo (TV seriál)
Povídky ze záhrobí: Rytíř Démon
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Zuřiví andělé
1994 Independence Day
Midnight Runaround (TV film)
Pohotovost (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
Čas pomsty
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Nejvyšší spravedlnost
Policie New York (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
1992 Hněv a čest
Líheň zločinu
Odpadlík (TV seriál)
Witness, The (TV film)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Ricochet: Odražená střela
Sisters (TV seriál)
Tagget (TV film)
Vzpomínka na vraždu (TV film)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
Running Against Time (TV film)
Smrt přišla brzy (TV film)
1989 Dragnet (TV seriál)
Hardball (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
Případ Jessiky McClureové (TV film)
Quantum Leap (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
Tři uprchlíci
1987 Četa v akci (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace