foto

Benoît Allemane

  • nar. 30.11.1934 (81 let)
    Nancy, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Mune - Strážce měsíce
2013 L'apprenti Père Noël et le flocon magique
2012 La dernière série avant la fin du monde (TV seriál)
2011 Čarodějka Tara (TV seriál)
2010 Santův učeň
2007 Notable donc coupable (TV film)
Sněhurka
2006 Franklin a poklad na Želvím jezeře
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2001 Famille d'accueil (TV seriál)
Je peux dire une connerie?
2000 Argaï: La prophétie (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Ivanhoë - Chevalier du roi (TV seriál)
1993 Ténors, Les
1992 Julie Lescautová (TV seriál)
1991 Robinson et compagnie
Táta nebo milenec
1989 Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1988 Allô, tu m'aimes (TV seriál)
Guignols de l'info, Les (TV seriál)
1987 Tombeur, Le (TV film)
1986 Petit docteur, Le (TV seriál)
1984 Des grives aux loups (TV seriál)
1983 Quelques hommes de bonne volonté (TV seriál)
1982 Paříž, jednou večer (TV film)
1981 Ubu cocu ou l'archéoptéryx (TV film)
1980 Aéropostale, courrier du ciel, L' (TV seriál)
Jean Jaurès: vie et mort d'un socialiste (TV film)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1979 Vérificateur, Le (TV seriál)
1978 M58, la magnitude du bout du monde
1977 Diable dans la boîte, Le
Héritiers, Les (TV seriál)
Impressions d'Afrique (TV film)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
Le château des Carpathes (TV film)
Mado
1975 Jo Gaillard (TV seriál)
Marie-Antoinette (TV seriál)
1974 Podezřelí
1972 Figaro-ci, Figaro-là (TV film)
1971 La Polonaise (TV film)
Muž s transplantovaným mozkem
Songe d'une nuit d'été, Le (TV film)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
Chien qui a vu Dieu, Le (TV film)
1967 Antoine et Cléopâtre (TV film)
Jean de la Tour miracle (TV seriál)
Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace