foto

Kaya Yanar

  • nar. 20.5.1973 (43 let)
    Frankfurt nad Mohanem, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek
2012 Agent Ranjid rettet die Welt
2007 Kamioňák (TV film)
2004 Schillerstraße (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)

TV pořady

2016 Martin Rütters tierischer Frühjahrsputz (TV pořad)
2015 Kaya Yanar live! Around the World (TV pořad)
2013 Kaya Yanar live! All Inclusive (TV pořad)
2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)
2001 Was guckst Du?! (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2001 Was guckst Du?! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace