foto

Jörundur Ragnarsson

  • nar. 1979
    Island
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jörundur Ragnarsson je ceněným islandským hercem, scenáristou a nově i režisérem. Na svém kontě má několik televizních minisérií, v nichž hrál nebo je napsal. Chum je jeho režijní debut.

Festival krátkých filmů Praha

Herecká filmografie

2015 Berani
2011 Heimsendir (TV seriál)
2009 Bjarnfreðarson
Fangavaktin (TV seriál)
Šťastnou cestu
Zadaní
2008 Dagvaktin (TV seriál)
Skrapp út
Z Reykjavíku do Rotterdamu
2007 Astropía
Næturvaktin (TV seriál)
Skaup (TV film)
Veðramót

Scenáristická filmografie

2014 Kámoš
2011 Heimsendir (TV seriál)
2009 Bjarnfreðarson
Fangavaktin (TV seriál)
2008 Dagvaktin (TV seriál)
2007 Næturvaktin (TV seriál)

Režijní filmografie

2014 Kámoš

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace