foto

Rod Hallett

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ant-Man
2013 Labyrint mysli
2007 V zajetí stínu

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
2016 Druhá šance (TV seriál)
2015 Legenda (TV seriál)
Příběh Alexeje Volkova (S02E10)
Druhý příběh Dmitrije Petroviče (S02E07)
Příběh Tamira Zakayeva (S02E06)
další epizody (4)
Na straně zákona (TV seriál)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
2013 Otec Brown (TV seriál)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Ripper Street (TV seriál)
A Man of My Company (S01E07)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Hnutí odporu (E13)
Soukromá armáda (E12)
Odhalený zvěd (E11)
další epizody (12)
2010 The Silence (TV seriál)
2007 Tudorovci (TV seriál)
2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Rodinná firma (S08E07)
2002 MI5 (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1993 Magic Grandad (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)
Zničující katastrofy (TV seriál)

TV pořady

2007 Xposé (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace