foto

Basil Hoffman

  • nar. 18.1.1938 (78 let)
    Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 #am/pm
Ave, Caesar!
The Pineville Heist
2015 Mia
2014 Beyond Justice
Dead Drop
Rio, Eu Te Amo
2013 The Last Straw
3 Geezers!
2011 Courage, New Hampshire (TV seriál)
Surreal Estate
The Artist
2010 One Wish
When Life Gives You Lemons
2009 Box
Far Gone
Old Dogs
2008 Baker's Road Killings
2007 These Boots Are Made for Walken
2006 Strašák jménem manželství
2003 Kašlu na lásku
2002 For the People (TV seriál)
2001 Venice Beach
2000 Citizen Baines (TV seriál)
1999 Hugh Heffner - skutečný příběh (TV film)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Culture
1997 Advokáti (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Kindred: The Embraced (TV seriál)
1994 Pontiac Moon
1993 Elvira Show, The (TV seriál)
1992 Double 0 Kid, The
Eerie, Indiana (TV seriál)
Ice Runner, The
1991 Mimi & Me (TV film)
Proměna
1990 Babes (TV seriál)
Equal Justice (TV seriál)
Lambada
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
Spojení
1988 Válka o fazolové pole
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Spies (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Small Wonder (TV seriál)
227 (TV seriál)
1984 Americký mogul (TV film)
CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Jsem žena nebo muž
Kidco
Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
Spencer (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Ace Crawford, Private Eye (TV seriál)
1982 Games Mother Never Taught You (TV film)
Můj oblíbený rok
Noční služba
Square Pegs (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
Maggie (TV seriál)
Park Place (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
Here's Boomer (TV seriál)
It's a Living (TV seriál)
Obyčejní lidé
Scout's Honor (TV film)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Byl jsem při tom
Elektrický jezdec
Jennifer: Příběh jedné ženy (TV film)
Love at First Bite
Out of the Blue (TV seriál)
1978 Love's Dark Ride
Přijíždí jezdec
The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
1977 American Raspberry
Blízká setkání třetího druhu
Columbo: Případ vysokého IQ (TV film)
CHiPs (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
Good Heavens (TV seriál)
Všichni prezidentovi muži
1975 Cage Without a Key (TV film)
Ellery Queen (TV seriál)
Kate McShane (TV seriál)
Konečně láska
Šťastná dáma
1974 Barney Miller (TV seriál)
Great Ice Rip-Off, The (TV film)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
1971 Mortadela
The Waltons (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
That's Life (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)
1967 The Kraft Music Hall (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace