foto

Basil Hoffman

  • nar. 18.1.1938 (79 let)
    Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 #am/pm
2017 Mommy, I Didn't Do It (TV film)
2016 Ave, Caesar!
The Pineville Heist
2015 Mia
2014 Beyond Justice
Dead Drop
Rio, Eu Te Amo
2013 The Last Straw
3 Geezers!
2011 Surreal Estate
The Artist
2010 One Wish
When Life Gives You Lemons
2009 Box
Far Gone
Old Dogs
2008 Baker's Road Killings
2007 These Boots Are Made for Walken
2006 Strašák jménem manželství
2003 Kašlu na lásku
2001 Venice Beach
1999 Hugh Heffner - skutečný příběh (TV film)
1998 Culture
1994 Pontiakem k měsíci
1992 Double 0 Kid, The
Ice Runner, The
1991 Mimi & Me (TV film)
Proměna
1990 Lambada
1989 Spojení
1988 Válka o fazolové pole
1984 Americký mogul (TV film)
Jsem žena nebo muž
Kidco
1982 Games Mother Never Taught You (TV film)
Můj oblíbený rok
Noční směna
1980 Obyčejní lidé
Scout's Honor (TV film)
1979 Byl jsem při tom
Elektrický jezdec
Jennifer: Příběh jedné ženy (TV film)
Love at First Bite
My Buddy (TV film)
1978 Love's Dark Ride
Přijíždí jezdec
1977 American Raspberry
Blízká setkání třetího druhu
Columbo: Případ vysokého IQ (TV film)
1976 Všichni prezidentovi muži
1975 Cage Without a Key (TV film)
Konečně láska
Šťastná dáma
1974 Great Ice Rip-Off, The (TV film)
1971 Mortadela

TV seriály

2011 Courage, New Hampshire (TV seriál)
2002 For the People (TV seriál)
2000 Citizen Baines (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Svíčka / Bufet / Trezor / Růžová zahrada / Džíp (S01E06)
1996 Kindred: The Embraced (TV seriál)
1993 Elvira Show, The (TV seriál)
1992 Eerie, Indiana (TV seriál)
1990 Babes (TV seriál)
Equal Justice (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Spies (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Small Wonder (TV seriál)
227 (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
Spencer (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Ace Crawford, Private Eye (TV seriál)
1982 Square Pegs (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
Maggie (TV seriál)
Park Place (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
Here's Boomer (TV seriál)
It's a Living (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Out of the Blue (TV seriál)
1978 The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
Good Heavens (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Kate McShane (TV seriál)
1974 Barney Miller (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
That's Life (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)
1967 The Kraft Music Hall (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace