foto

Peter Šimun

  • nar. 21.8.1955 (61 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Rudý kapitán
Tolstoj a peniaze (divadelní záznam)
Zoo (TV seriál)
2015 Johančino tajemství (TV film)
Wilsonov
2013 Kolonáda (TV seriál)
Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
2008 Kutyil s.r.o. (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
Profesionáli (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2003 Jesenná (zato) silná láska
2002 Kvet šťastia (TV film)
2000 Polštář Jadvigy
Zámok na juhu (TV film)
1999 Egy tél az Isten háta mögött
Hanele
1998 Priateľstvá padajúceho lístia (TV film)
Rivers of Babylon
Ujo Váňa (divadelní záznam)
1997 Armagedon na Grbe (divadelní záznam)
Nejasná zpráva o konci světa
Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas (TV film)
1996 Bud Bindi (TV seriál)
1995 Dnes večer hrám ja (TV seriál)
Dušička (TV film)
Hu - hu bratia (TV film)
Plášť (TV film)
Samota lásky (TV film)
1994 Konec velkých prázdnin (TV seriál)
Na krásnom modrom Dunaji
1993 Anděl milosrdenství
Divadelná pieseň (divadelní záznam)
Handrigula (TV film)
Posledný coctail (TV film)
Slepý Geronimo a jeho brat
1992 Vymyslení ľudia (TV film)
1991 Dido (TV film)
Konečná dolina
Lorenzaccio (TV film)
Pravda (TV film)
Safari za kuchyňou (TV seriál)
Tajomstvo alchymistu Storitza (TV film)
Ženské oddelenie (TV film)
1990 Dávajte si pozor!
Zelený papagáj (divadelní záznam)
1989 Kamene (TV film)
Maškarný ples (TV film)
1988 Kúpeľňový hráč
Niekto ako ja (TV film)
Parazit (TV film)
Sedem jednou ranou
Tvár v rose (TV film)
1987 Mechanici (TV film)
Začiatok sezóny
1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Požičiam si koňa (TV film)
Utekajme, už ide!
1985 S Marienkou do Bumbácova (TV film)
1984 Král Drozdí brada
Sladké starosti
Vesnický sen (TV film)
1983 Miesto pre dvoch osamelých cyklistov (TV film)
Muž nie je žiadúci
Palculienka (TV film)
Štvrtý rozmer
Zajac na diaľnici (TV film)
1982 Hrnčiarsky bál (TV film)
1980 Čarovná čaša (TV film)
Muž, ktorého srdce je na vysočine (TV film)
Najatý klaun (TV film)
Veselé panie z Windsoru (TV film)
1979 Hra na telo
1978 Putička Li (TV film)
Zhŕňajova nevesta (TV film)
1977 Biele vrany (TV film)

TV pořady

2007 Takí sme boli (TV pořad)
2002 Chalupárium alebo Keď v meste padla... (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace