foto

Marc Lavoine

  • nar. 6.8.1962 (54 let)
    Longjumeau, Essonne, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 L'emprise (TV film)
2014 À toute épreuve
Frères d'armes (TV seriál)
La Liste de mes envies
Sex v Paříži
2013 Bez hranic (TV seriál)
Le Coeur des hommes 3
Maman est en Amérique, elle a rencontré Buffalo Bill
Papa Was Not a Rolling Stone
2012 Mains armées
2011 Les tribulations d'une caissière
2010 Arthur a souboj dvou světů
Přátelství nade vše
2009 Celle que j'aime
Korkoro
2007 Mužská srdce 2
Si c'était lui...
2006 Toute la beauté du monde
2003 Clefs de bagnole, Les
Francouz
Podraz
2002 Blanche - královna zbojníků
Hodný zloděj
2001 Dans la gueule du loup (TV film)
Má žena je herečka
1999 Moje drahá polovička
1998 Cantique de la racaille
1996 Menteurs, Les
Vice vertu et vice versa (TV film)
1995 Fiesta
1994 L'enfer
1984 Frankenstein 90
1981 Pause-café (TV seriál)

Dokumentární

2006 Village des enfoirés, Le (TV film)
2001 2001 - l'odyssée des enfoirés (TV film)
1999 Enfoirés: dernière édition avant l'an 2000, Les
1998 Enfoirés en coeur
1997 Zénith des enfoirés, Le

TV pořady

2015 Au fil de la nuit (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
La grande librairie (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2006 Salut les Terriens (TV pořad)
2003 La méthode Cauet (TV pořad)
Les grands du rire (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Tapis rouge (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1994 Vincent à l'heure (TV pořad)
1993 Taratata (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace