foto

Anys

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Kontrafakt - SSMD (amatérský film)

Dokumentární

2015 Obraz doby IV - Dokázať nemožné
RYTMUS sídliskový sen
2014 Kontrafakt - Stale mi dáva
2013 Kontrafakt - Obraz doby 3
2012 Hudba zdola 2009
Rytmus - Obraz doby 2010 (Kral Tour)
Rytmus - Obraz doby 2011 (Fenomentary)
2005 Kontrafakt - Murdardo Mulano Tour 2005 (koncert)

Hudební videoklipy

2015 Ego - Nezávislost (hudební videoklip)
Kontrafakt - Život je film (hudební videoklip)
2014 Kontrafakt feat. Separ, Ektor: V mojom svete (hudební videoklip)
Kontrafakt: JBMNT (hudební videoklip)
Kontrafakt - Keď jazdíme my (hudební videoklip)
Kontrafakt: Kým neskapem (hudební videoklip)
Kontrafakt - Podzemie (hudební videoklip)
2013 Ego - Moje prázdniny (hudební videoklip)
Kontrafakt: Odviati vetrom (hudební videoklip)
Kontrafakt - Stokujeme vonku (hudební videoklip)
2012 Rytmus & Ego - Noc patrí nám (hudební videoklip)
Tina feat. Ego - SEXXXY (hudební videoklip)
2010 Rytmus - Monopol (hudební videoklip)
Rytmus - Všetko má svoj koniec feat. Ego, Tina (hudební videoklip)
2009 Kontrafakt - Bozk na rozlúčku feat. Marcel Palonder (hudební videoklip)
2007 Kontrafakt - Život je boj (hudební videoklip)
2006 Kontrafakt - Moji ľudia (DJ Wich RMX) (hudební videoklip)
Rytmus feat. Ego & Igor Kmeťo ml. - Kuresfunk (hudební videoklip)
Rytmus - Potrebujem Tvoju Nenávisť/Temeraf (hudební videoklip)
2005 Kontrafakt - Pravda bolí / Mulano stylos (hudební videoklip)
2004 Kontrafakt: E.R.A (hudební videoklip)
2003 Kontrafakt: Dáva mi (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2006 Rytmus - Potrebujem Tvoju Nenávisť/Temeraf (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace