foto

Elmer Bäck

  • nar. 18.10.1981 (35 let)
    Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Språkfrågan
2015 Ejzenštejn v Guanajuatu
2011 Eräänä sateisena iltana (TV film)
Kam jsme kdysi šli
2007 Deadlock
2006 Agonia

TV seriály

2012 The Spiral (TV seriál)
2011 Där vi en gång gått (TV seriál)
2010 Avsked (TV seriál)
2008 Lemmenleikit (TV seriál)
Magnus Fredrik Skielm: en rövarhistoria om Finska kriget (TV seriál)
2004 Fling (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Agonia

TV seriály

2004 Fling (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace