foto

Milan Mejla Hlavsa

  • nar. 6.3.1951
    Praha, Československo
  • zem. 5.1.2001 (49 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1999 Kanárek
1995 Válka barev
1991 Český revival (TV film)
1990 Zvláštní bytosti
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)

Dokumentární

2015 Co znamenalo vésti koně (TV film) - a.z.
2014 Evangelium podle Brabence - a.z.
Fenomén Underground (TV seriál) - a.z.
2009 Proces s Plastic People (TV film) - a.z.
2007 Občan Havel
2004 Český Woodstock
2001 Mejla (TV film)
Milan Hlavsa a Plastic People of the Universe
Předčasná úmrtí (TV seriál)
2000 Bohemia docta aneb Labyrint světa a lusthauz srdce
Fišer alias Bondy II (TV film)
1999 Vis Magor - Poema o básníkovi (TV film)
1998 Bigbít (TV seriál)
1981 Co znamená vésti koně (koncert)
Inventura
1977 Atentát na kulturu (TV film)
1974 Klukovice
1970 Plastic People of the Universe (studentský film)
Země a lidé

TV pořady

2000 Krásný ztráty (TV pořad)

Skladatelská filmografie

1999 Kanárek

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace