foto

Emily Fonda

  • nar. Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Padesát odstínů šedi
2014 Big Eyes
Girlfriend's Guide to Divorce (TV seriál)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Witches of East End (TV seriál)
2010 Actress Diaries, The (TV seriál)
2005 Lovci duchů (TV seriál)

TV pořady

2013 Kvůli sexu na pohotovosti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace