foto

Levi Miller

  • nar. 30.9.2002 (14 let)
    Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Levi Zane Miller se narodil 30. září 2002 v Carindale v Brisbane v Austrálii. Jeho matka se jmenuje Meg a má ještě dvě sestry pojmenované Brittany a Tiarnee.

První filmové zkušenosti získal ve věku osmi let v malých rolích ve filmech AKIVA či A HEARTBEAT AWAY. Mezitím také získal zkušenosti v branži show byznysu, když dlouho pracoval pro agenturu dětských modelů Ralph Lauren.

Průlomová role přišla v roce 2015, kdy byl obsazen do hlavní role, Petra Pana, ve snímku Joea Wrighta, PAN. Po tomto úspěchu byl obsazen rovnou do snímků BLUE DOG a SAGE NEIGBORHOOD.

hansel97

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Wrinkle in Time
2017 Jasper Jones
2016 Red Dog: True Blue
Safe Neighborhood
2015 Pan
2013 Kouzlo přítomného okamžiku
2011 A Heartbeat Away
Orca Park
2010 Akiva

TV seriály

2015 Supergirl (TV seriál)
How Does She Do It? (S01E05)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Střet (E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace