foto

Felix Römer

  • nar. 12.2.1960 (56 let)
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Fénix
2013 Blutgletscher
CopStories (TV seriál)
2012 Schmidt & Schwarz (TV film)
2011 Dreileben - Eine Minute Dunkel (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Die Lücke, die der Teufel lässt (TV film)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
2004 Woyzeck (divadelní záznam)
1996 Niemand außer mir (TV film)
1986 Tatort - Wir werden ihn Mischa nennen (TV film)
1981 Tarabas (TV film)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Moje dcera Anna Franková (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace