foto

Felix Römer

  • nar. 12.2.1960 (57 let)
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Schutzpatron. Ein Kluftingerkrimi (TV film)
2014 Fénix
2013 Blutgletscher
2012 Schmidt & Schwarz (TV film)
2011 Dreileben - Eine Minute Dunkel (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Die Lücke, die der Teufel lässt (TV film)
2004 Woyzeck (divadelní záznam)
1996 Niemand außer mir (TV film)
1986 Tatort - Wir werden ihn Mischa nennen (TV film)
1981 Tarabas (TV film)

TV seriály

2013 CopStories (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Moje dcera Anna Franková (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace