foto

Ian Hogg

  • nar. 1.8.1937 (79 let)
    Newcastle, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2003 Hitler: Vzestup zla (TV film)
New Tricks (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
1996 Death of a Salesman (TV film)
Delta Wave (TV seriál)
Rasputin (TV film)
1994 Špendlík na motýla
1993 Jezdci (TV film)
1992 Covington Cross (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1991 Užít si života
1990 Care of Time, The (TV film)
1989 4 Play (TV seriál)
1988 Rockliffe's Folly (TV seriál)
1987 Malá Dorritka
Rockliffe's Babies (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
December Rose, The (TV seriál)
Lady Jane
The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
Red Monarch (TV film)
1981 Very Like a Whale (TV film)
1979 Meetings with Remarkable Men
Minder (TV seriál)
1978 Dědictví
The Devil's Crown (TV seriál)
1976 Escape from the Dark
1975 Hennessy
Savages (TV film)
1974 David Copperfield (TV seriál)
Churchill's People (TV seriál)
Mrtvý favorit
1973 Námezdní síla
1972 The Protectors (TV seriál)
1971 King Lear
Macbeth
Poslední údolí
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Tell Me Lies
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Marat - Sade
1963 Doctor Who (TV seriál)
Lorna Doone (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace