foto

Duane Murray

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Coconut Hero
Spotlight
Vzpomeň si
2014 Midnight Sun
The Captive
2013 Amish Murder, An (TV film)
Skating to New York
2011 Unlucky
2010 Jak je kanci! (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Oliver Sherman
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2009 Amelia
Cra$h & Burn (TV seriál)
The Ache
Victoria Day
Zakletý v čase
2008 Accidental Friendship (TV film)
Boj o patent
Flashpoint (TV seriál)
Obdiv
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
2007 In God's Country (TV film)
Nejlepší roky (TV seriál)
Tkaronto
2006 Angelin tým (TV seriál)
Krásky od krav (TV film)
Organizace Alfa: Hádův faktor (TV film)
2005 Bod G (TV seriál)
Ohnivé nebe (TV film)
Tilt (TV seriál)
2004 Newsroom, The (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
Tajná zpověď
Zixx Level One (TV seriál)
2003 Brouci (TV film)
Pustina (TV film)
2002 An American in Canada (TV seriál)
Interstate 60
Puppets Who Kill (TV seriál)
Season on the Brink, A (TV film)
2001 Degrassi: The Next Generation (TV seriál)
Doc (TV seriál)
Endless Grind, The (TV seriál)
Přístav (TV film)
The Associates (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
Žabí princ v New Yorku (TV film)
1999 Foolish Heart (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace