foto

Anna Skidanova

  • nar. 24.10.1987 (28 let)
    Saratov, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Dáma ve zlatém
Milyj Chans, dorogoj Pjotr
Moscow Never Sleeps
2014 Hercules
Jekatěrina (TV seriál)
Kristy
2013 Angel ili demon (TV seriál)
2012 Zakrytaja škola 3 (TV seriál)
Zakrytaja škola 4 (TV seriál)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Mužčina vo mně (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
Zakrytaja škola 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace