foto

Michael Maertens

  • nar. 30.10.1963 (52 let)
    Mnichov, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Bibi & Tina: Mädchen gegen Jungs
2015 Altes Geld (TV seriál)
Pitter Patter Goes My Heart
Vorsicht vor Leuten (TV film)
2014 Bibi & Tina
Bibi &Tina: Voll verhext!
Fénix
2013 Der böse Geist Lumpazivagabundus oder Das liederliche Kleeblatt (divadelní záznam)
Finsterworld
2012 Jak změřit svět
2011 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Was ihr wollt (divadelní záznam)
2008 Schnell ermittelt (TV seriál)
2006 König Ottokars Glück und Ende (TV film)
2005 Speer a Hitler (TV seriál)
2001 Die Erpressung - Ein teuflischer Pakt (TV film)
Richard II. (TV film)
Všichni andělé jsou stejní (TV film)
2000 Cymbelin (TV film)
Mosquito
1999 Amphitryon
Der Häupter meiner Lieben
Eastie Boys
Místo činu - Norbert (TV film)
1998 Freiwild (TV film)
Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1995 Štěstí mé sestry
1992 Alles Lüge
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Linda
1990 Unter Freunden
1989 Tiger, Löwe, Panther (TV film)
1988 Clavigo
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1999 Musica - Dr. Robert Schumann, Teufelsromantiker (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace