foto

Michael Maertens

  • nar. 30.10.1963 (53 let)
    Mnichov, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bibi & Tina 4 - Tohuwabohu Total
2016 Bibi & Tina: Mädchen gegen Jungs
2015 Pitter Patter Goes My Heart
Vorsicht vor Leuten (TV film)
2014 Bibi & Tina
Bibi &Tina: Voll verhext!
Fénix
2013 Der böse Geist Lumpazivagabundus oder Das liederliche Kleeblatt (divadelní záznam)
Finsterworld
2012 Jak změřit svět
2011 Was ihr wollt (divadelní záznam)
2006 König Ottokars Glück und Ende (TV film)
2001 Die Erpressung - Ein teuflischer Pakt (TV film)
Richard II. (TV film)
Všichni andělé jsou stejní (TV film)
2000 Cymbelin (TV film)
Mosquito
1999 Amphitryon
Der Häupter meiner Lieben
Eastie Boys
Místo činu - Norbert (TV film)
1998 Freiwild (TV film)
1995 Štěstí mé sestry
1992 Alles Lüge
1991 Linda
1990 Unter Freunden
1989 Tiger, Löwe, Panther (TV film)
1988 Clavigo

TV seriály

2016 Vinnetou (TV seriál)
Vinnetou: Poslední bitva (E03)
2015 Altes Geld (TV seriál)
2011 Der Tatortreiniger (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 Speer a Hitler (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1999 Musica - Dr. Robert Schumann, Teufelsromantiker (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace