foto

Damien Boisseau

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Mune - Strážce měsíce
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
1996 Enfants du mensonge, Les (TV film)
1993 Seconde B (TV seriál)
1985 Madame et ses flics (TV seriál)
1983 Chambre des dames, La (TV seriál)
Littles, The (TV seriál)
Quelques hommes de bonne volonté (TV seriál)
1981 Rembrandt de Verrières, Le (TV film)
1980 Můj strýček z Ameriky
1979 Joyeuses colonies de vacances, Les
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

2013 Beatníci (TV film)
2012 California Dream 3D

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace