foto

Julian Barnes

  • nar. 19.1.1946 (71 let)
    Leicester, Leicestershire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

2017 The Sense of an Ending - kniha
2015 Arthur & George (TV seriál) - kniha
2001 Vor meiner Zeit (TV film) - kniha
1997 Metroland - kniha
1996 Love, etc. - kniha

Herecká filmografie

TV pořady

1991 Bouillon de culture (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace