foto

Julian Barnes

  • nar. 19.1.1946 (71 let)
    Leicester, Leicestershire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Ztraceni (TV seriál)
Par Avion (S03E12)

TV pořady

1991 Bouillon de culture (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 The Sense of an Ending - kniha
2001 Vor meiner Zeit (TV film) - kniha
1997 Metroland - kniha
1996 Love, etc. - kniha

TV seriály

2015 Arthur & George (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace