foto

Breck Eisner

  • nar. 24.12.1970 (45 let)
    California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Do Hollywoodu vstoupil jako syn špičkového producenta Michaela Eisnera a reklamní režisér. Na velkém plátně se zviditelnil dobrodružnou podívanou Sahara, v níž Matthew McConaughey zahrál na indiana-jonesovskou notu. V televizi režiséroval mimo jiné sci-fi minisérii Uneseni.

Zdroj: HCE

Režijní filmografie

2018 Manhunt
2015 Poslední lovec čarodějnic
2010 Podivní
2008 Podstata strachu (TV seriál)
2006 Beyond (TV film)
2005 Sahara
2003 Zločinné myšlenky
2002 Uneseni (TV seriál)
2000 Neviditelný (TV film)
Neviditelný (TV seriál)
1996 Recon

Scenáristická filmografie

1996 Recon

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace