foto

Anya Taylor-Joy

  • nar. 19.4.1996 (20 let)
    Miami, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Split
Thoroughbred
2016 Morgan
2015 Čarodějnice
2014 Cesta Vikingů (TV film)
Vampire Academy
2013 Atlantis (TV seriál)
2012 Endeavour (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace