foto

Marie Jansová

  • nar. Ústí nad Labem, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Der Zürich-Krimi: Borcherts Fall (TV film)
Pohádky pro Emu
2015 Die Himmelsleiter (TV film)
Dítě číslo 44
Kobry a užovky
2012 Praho, má lásko (studentský film)
2011 Tahle země není pro mladý
2009 Hranice (studentský film)
Kněžna Libuše
Někdy někoho (studentský film)
Rozřezat, rozejít (studentský film)
2008 František je děvkař

TV seriály

2016 Doktor Martin (TV seriál)
Jako kočka (S02E14)
Rapl (TV seriál)
Smrt na lovu (S01E03)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Láska až na krev (S01E11)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2006 Škola Na Výsluní (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

TV pořady

2014 Já budu Einsteinem! (TV pořad)
2013 Emoce a my (TV pořad)
2009 Záhady duše (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Houpací koně: Poslední vrchol před západem (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace