foto

Will Hare

  • nar. 30.3.1916
    Elkins, West Virginia, USA
  • zem. 31.8.1997 (81 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1998 Mob Queen
1993 Veronika a já
1990 Grim Prairie Tales: Hit the Trail... to Terror
1986 Dream West (TV seriál)
Child's Cry (TV film)
Vendetta
1985 Návrat do budoucnosti
Pilotův návrat
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1983 Chladné oči v plamenech
1982 The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Fire on the Mountain (TV film)
Greatest American Hero, The (TV seriál)
Ninja přichází
Pennies from Heaven
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Elektrický jezdec
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Růže
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Critical List, The (TV film)
Dallas (TV seriál)
Nebe může počkat
1977 Black Oak Conspiracy
Kingston: Confidential (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Autobiography of Miss Jane Pittman, The (TV film)
1972 Banacek (TV seriál)
Vliv gama paprsků na měsíček zahradní
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Appointment with Destiny (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
Without Each Other
1961 The Defenders (TV seriál)
1954 Greatest Gift, The (TV seriál)
1953 Trip to Bountiful, The (TV film)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Martin Kane, Private Eye (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
The Clock (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace