foto

Vanessa Aspillaga

  • nar. 16.9.1972 (44 let)
    Miami Beach, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Alex of Venice
2013 Tio Papi
2011 Gun Hill Road
2010 Hezké vstávání
Láska a jiné závislosti
2002 Aller simple pour Manhattan
2001 My Best Friend's Wife
1999 Stringer
1993 Pan Báječný

TV seriály

2016 Falling Water (TV seriál)
Don't Tell Bill (E01)
2015 Pot a slzy (TV seriál)
Full Dress (E07)
F.U.B.A.R. (E06)
Reconnaissance (E03)
další epizody (5)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Ancient History (S02E05)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
2010 Rubicon (TV seriál)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
2004 The Jury (TV seriál)
2000 Deadline (TV seriál)
Dora průzkumnice (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2005 Úžasné Telo: Anatómia Sexu (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace