foto

Jakob Öhrman

  • nar. 14.10.1984 (31 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Armi elää!
Ejzenštejn v Guanajuatu
Stádo
2013 Kaksi kotia (TV film)
8-Ball
2012 Odhalený přístav
2011 Där vi en gång gått (TV seriál)
Eräänä sateisena iltana (TV film)
Kam jsme kdysi šli
2010 Avsked (TV seriál)
2007 Tali-Ihantala 1944
2006 Agonia
Ilonen talo (TV seriál)
2004 Fling (TV seriál)
2003 Kumman kaa (TV seriál)

Scenáristická filmografie

2006 Agonia
2004 Fling (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace